diumenge, 18 d’agost del 2013

ALTRES PROJECTES

També estem fent planter a l 'ESCOLA-VIVER CASTELL DE ST. FOIX, per tal de poder-nos fer créixer les nostres pròpies plantes dels horts: bròquils, enciams, rabes de la Cerdanya, mongeta del Carai, calèndules, etc. Tambe ajudem a portar els horts d'estiu, on podem gaudir i treure la producción hortelana que repartim entre els qui la treballen.
Fem uns bons esmozars comunitaris i tot seguit cap a Gallecs, on hem plantat mongeta del Ganxet i Carai, gràcies al Santi de can Jornet. També cuidem les vinyes de cara a la verema que aviat la tindrem i així poder fer mistel.la i vi de taula de Gallecs amb la varietat pansa rossa. I que gràcies a l'empresa Marques d'Alella podrem vinificar.
També portem un celler a can Molà de l'Espai Natural de Gallecs, on l'arreglem per tal de poder fer la verema com abans.
Hem plantejat de fer una activitat educativa per a les escoles: LA VINYA DEL BANDOLER, on farem la verema tradicional amb els i les alumnes que els seus mestres vulguin conjuntament amb una activitat de joc i artística. Així com poder fer la festa de la Verema a Gallecs pels voltants de la Mercè ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada